Туристичка организација општине Шид

centar-za-istrazivanje-i-studije-turizma,

  • "Едукација актера на принципима ЕИАТ платформе и промоција руралног и екотуризма"

    Центар за истраживања и студије туризма у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација, Владе Републике Србијеу периоду од маја до децембра месеца 2019. године реализује пројекат под називом "Едукација актера на принципима ЕИАТ платформе и промоција руралног и екотуризма", у склопу којег ће се одржати едукативнe радионицe за неколико насеља ( Петроварадин, Сремски Карловци, Беочин, Бачка Паланка, Шид, Сремска Митровица, Ириг и Инђија).

    slika 24

  • ЕДУКАЦИЈА ЉУДСКИХ РЕСУРСА У ТУРИЗМУ

    У среду 22.09.2021.године, у сали СО Шид одржана је Едукација људских ресурса у туризму на тему „Успостављање односа маркетинга и продаје“.

    Циљ радионице био је да представи и на конкретним примерима покаже шта чини успешан модел пословања у туризму. Такође сви присутни актери руралног туризма имали су прилику да сазнају шта је све потребно за добру промоцију и дигиталну комуникацију, као и то како да квалитет својих услуга учине видљивим на тржишту туристичке понуде.

    IMG cc3067436e03c06d4aa0102461395bd3 V

  • ЗАВРШНА КОНФЕРЕНЦИЈА ПРОЈЕКТА "ЕДУКАЦИЈА ЉУДСКИХ РЕСУРСА У ТУРИЗМУ РС"

    У клубу посланика у Београду, 30. новембра одржана је завршна конференција "Едукације људских ресурса у туризму Републике Србије". Актери едукације били су Туристичка организација Србије, Центар за истраживање и студије туризма и одређене туристичке организације.

    Концепт едукације обухвата три кластера Војводину, Западну и Југозападну, Источну и Југоисточну Србију. Овом приликом Директор Туристичке организације Србије гђа. Марија Лабовић доделила је признања туристичким организацијама које су биле дестинације домаћини у овом пројекту.

    IMG 20211130 123645 1

  • Завршна радионица "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова"

    У периоду од маја до јула месеца одржавале су се радионице у оквиру пројекта "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова" за подручје Срема. У уторак, 12. септембра, одржана је завршна радионица у Винској кући Винарије Ердевик у Ердевику.

    zavrsna radionica2

  • Пројекат "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова"

    Туристичка организација Шид учествује у пројекту "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова" која подразумева низ едукација везаних за развој туризма у Војводини. Пројекат се одржава у периоду од маја до децембра 2017. године. 

    projekat 1

  • Регионални пројекат "Траговима Маршала"

    На спомен обележју „Сремски Фронт“ поред Адашеваца 01.10.2020. године, уприличен је скуп учесника регионалног пројекта „Пут балканских споменика“ којима су обухваћени споменици у Србији, Црној Гори и Босни и Херцеговини. Туристичка организација Шид била је домаћин сусрета приликом којег је потписан Меморандум са туристичким агенцијама.

    foto sremski front spomen obelezje 01.10

банер