Туристичка организација општине Шид

radionica,

  • "Едукација актера на принципима ЕИАТ платформе и промоција руралног и екотуризма"

    Центар за истраживања и студије туризма у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација, Владе Републике Србијеу периоду од маја до децембра месеца 2019. године реализује пројекат под називом "Едукација актера на принципима ЕИАТ платформе и промоција руралног и екотуризма", у склопу којег ће се одржати едукативнe радионицe за неколико насеља ( Петроварадин, Сремски Карловци, Беочин, Бачка Паланка, Шид, Сремска Митровица, Ириг и Инђија).

    slika 24

  • Завршна радионица "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова"

    У периоду од маја до јула месеца одржавале су се радионице у оквиру пројекта "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова" за подручје Срема. У уторак, 12. септембра, одржана је завршна радионица у Винској кући Винарије Ердевик у Ердевику.

    zavrsna radionica2

  • Прва еко-етно манифестација "Некако с'пролећа"

    Удружење жена "Прве жене Срема" из Шида у недељу, 24.05.2015. године организују прву еко-етно манифестацију под називом "Некако с' пролећа". У част Европског дана паркова, централна манифестација одржаће се на излетишту "Липовача". Манифестација обухвата продајну изложбу производа домаће радиности (кулинарство и еко предмети), културно-уметнички програм, вожњу фијакерима и радионицу на тему развоја сеоског туризма коју организује емисија "Знање - Имање". Све додатне информације можете добити на телефон: +381 22 2715 301 у времену од 08.00 до 20.00 часова или путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

    Lipovaca 1 710x473

  • Радионица "Израда и управљање пројектима Европске уније"

    Едукативна радионица "Израда и управљање пројектима Европске уније" одржана је 30.11. у сали Народне библиотеке "Симеон Пишчевић" у Шиду. Радионице су део пројекта који је је покренула Туристичка организација Војводине, а као извршилац ангажована је компанија Футуризам доо из Новог Сада. 

    EU radionica1

  • Треће дечије културно лето

    "Треће дечије културно лето", манифестација намењена најмлађима, биће одржана у периоду од 17. до 21. јула 2017. године. Деца ће моћи уживати у различитим едукативно-забавним активностима, које ће водити просветни радници. Радионице за децу ће се одржавати сваког дана од 19 до 21 час, на платоу испред Културо образовног центра у Шиду. 

     

    trece decije leto

банер