Туристичка организација општине Шид

biciklisticka-trka,

  • "МТБ Шидски маратон" 2017

    "МТБ Шидски маратон", девети по реду, одржаће се у недељу 16. јула 2017. године у организацији БК "Једнота" из Шида уз подршку Општине Шид и Туристичке организације Шид. Почетак трке заказан је за 11 часова испред ресторана "Dallas G&Z".

    mtb maraton2017

  • "Улицама Саве Шумановића" 2017

    У недељу, 11. јуна 2017. године одржана је традиционална бициклистичка трка "Улицама Саве Шумановића" у организацији Бициклистичког клуба "Шид" из Шида и Бициклистичког савеза Србије, а уз подршку Општине Шид и Туристичке организације Шид.

    uSS 2017

  • 17. Бициклистичка трка "Улицама Саве Шумановића"

    У недељу 11. јуна одржаће се бициклистичка трка "Улицама Саве Шумановића" у организацији Бициклистичког клуба "Шид" и Бициклистичког савеза Србије, уз подршку Општине Шид и Туристичке организације Шид. Старт тке је у 11 часова испред платоа Културно образовног центра Шид. Сваке године ова манифестација привлачи све више учесника и посетилаца из Босне и Херцеговине, Хрватске, Мађарске и Србије. Трка је уврштена у календар Бициклистичког савеза Србије као Куп Србије а више пута је награђивана као једна од најбољих једнодневних трка у Србији. 

    ul SS2017

  • 19. Бициклистичка трка "Улицама Саве Шумановића"

    Бициклистички клуб "Шид" уз подршку Бициклистичког савеза Србије, организује по 19 пут традиционалну трку кроз Шид "Улицама Саве Шумановића".Трка се одржава 17.јуна. 

    ulicama save šumanovica.jpg2

  • Бициклистичка трка Првенство Војводине (друм-хронометар)

    У недељу, 24. септембра одржаће се бициклистичка трка Првенсво Војводине у две дисциплине друмска трка и трка на хронометар у организацији Бициклистичког савеза Војводине и бициклистичког клуба "Шид" из Шида.

    prvensvtvo drum hron

  • МТБ маратон првенство Војводине

    МТБ маратон првенство Војводине одржаће се у суботу, 2. септембра у организацији бициклистичког клуба "Једнота" из Шида и Бициклистичког савеза Војводине.

    mtb maraton prvenstvo vojvodine 2017

  • Одржана 19. по реду Бициклистичка трка "Улицама Саве Шумановића"

    У недељу 17.јуна у Шиду је одржана 19. по реду бициклистичка трка "Улицама Саве Шумановића". 

    ulicama save šumanovića5

  • Одржана 20. по реду Бициклистичка трка Улицама „Саве Шумановића“

    У Шиду 16.јуна одржана је 20. по реду бициклистичка трка "Улицама Саве Шумановића". Одржано је 5 трка у различитим категоријама а учествовало је око 190  такмичара из Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине и Мађарске.

    11

  • Одржана бициклистичка трка за првенство Војводине (друм-хронометар)

    Протеклог викенда у селу Моровић, надомак Шида, одржана је бициклистичка трка за првенство Војводине у организацији Бициклистичког савеза Војводине и Бициклистичког клуба "Шид" из Шида. 

    bictrk

  • Првенство Србије - хронометар 2017

    Првенство Србије у вожњи на хронометар, већ четврту годину за редом, одржаће се у Ердевику у организацији Бициклистичког савеза Србије и Бициклистичког клуба "Шид", уз подршку Општине Шид и Туристичке организације Шид. 

    pr sr 2017

банер