Туристичка организација општине Шид

muzicko-edukativni-festival-eufonija,

  • Еуфонија 4 - "Будућност џеза"

    У понедељак, 25. септембра, одржаће се концерт "Будућност џеза" у извођењу бенда "Милош Чоловић трио". Концерт ће се одржати у сали Културно образовног центра Шид са почетком у 19 часова у оквиру музичко-едукативног фестивала "Еуфонија 4".

    buducnost dzeza1

  • Еуфонија 4 - "Вече Шопена"

    Музичко-едукативни фестивал "Еуфонија 4", наставља се током септембра и октобра месеца. Четврти концерт у оквиру фестивала "Вече Шопена" одржаће се у понедељак, 18. септембра, у свечаној сали Владичанског двора са почетком у 19. часова.

    eufonija vece sopena

  • Еуфонија 4 - "Свевременска музика"

    У петак, 6. октобра 2017. године одржаће се последњи концерт концерт у оквиру музичко-едукативног фестивала "Еуфонија 4". Концерт "Свевременска музика" у извођењу квартета Билитис, одржаће се у просторијама Музеја наивне уметности "Илијанум" са почетком у 19 часова. 

    kvartet bilitis

  • Еуфонија 4 - Божанско надахнуће историје српске науке - Пупин, Тесла, Миланковић

    Предавање "Божанско надахнуће историје српске науке - Пупин, Тесла, Миланковић" одржаће се у среду 20. септембра, у сали Народне библиотеке "Симеон Пишчевић" у Шиду, са почетком у 19 часова. Предавање се одржава у оквиру музичко-едукативног фестивала "Еуфонија 4".

    pupin

  • Музичко едукативни фестивал "Еуфонија"

    Музичко едукативни фестивал "Еуфонија" одржаће се у периоду од 22. маја до 6. октобра 2017. године. Фестивал се организује заједничком сарадњом ОМШ "Филип Вишњић" Шид, УГ "Шидарт" Шид, УГ "Еуфонија" Нови Сад и Културно образовног центра Шид, а под покровитељством Општине Шид. Фестивал је настао са циљем да се едукују деца и омладина о предностима активног учења музике, створи концертни простор за промоцију младих неафирмисаних музичара и стручњака из области музике и обогати културни живот грађана. Програм, четвртог по реду, музичко-едукативног фестивала "Еуфонија" састоји се из шест концерата и два предавања. Свечано отварање овогодишњег фестивала одржаће се 22. маја концертом "Великани џеза" у дворишту МНУ "Илијанум" са почетком у 21 час.

    eufonija 2017 

  • Отворен музичко едукативни фестивал "Еуфонија 4"

    22. маја 2017. године свечано је отворен музичко-едукативни фестивал "Еуфонија 4". Фестивал је организован заједничком сарадњом ОМШ "Фили Вишњић", УГ "Шидарт", УГ "Еуфонија" из Новог Сада, Културно образовног центра Шид, а под покровитељством Општине Шид. 

    eufonija ot1

  • Чудесни свет музике "Трио Сенсартика"

    "Трио Сенсартика" наступиће 1. јуна, у оквиру музичко-едукативног фестивала "Еуфонија 4". Концерт ће се одржати у Музеју наивне уметности "Илијанум" са почетком у 19 часова. 

    sensartika

банер