Туристичка организација општине Шид

vino,

  • 16. Сремска куленијада у Ердевику

    16. Сремска куленијада у Ердевику одржаће се ове године у суботу, 06. јуна. Велики број излагача и богат културно-уметнички програм забавиће све посетиоце током целог дана. У вечерњим часовима предвиђен је концерт групе "Апсолутно романтично".

    flajer_kulenijada

  • 18. Сремска куленијада

    Традиционална манифестација "Сремска куленијада" одржава се сваке прве суботе јуна месеца, у прелепом столетном парку у центру Ердевика, у организацији Сремске привредне коморе, Општине Шид, МЗ Ердевик, Културно образовног центра Шид и Туристичке организације Шид. 18. по реду "Сремска куленијада" одржаће се 3. јуна 2017. године.

    kulenijada 2017

  • 22. Сремска винијада

    У периоду од 12. до 14. фебруара 2017. године у Беркасову, по 22. пут одржаће се традиционална манифестација "Сремска винијада".

    vinijada 2017

  • 23. Сремска винијада

    Традиционална "Сремска винијада" одржаће се у периоду од 11. до 14. фебруара 2018. године у Беркасову, у организацији Месне заједнице Беркасово, уз подршку Општине Шид, Културно образовног центра Шид и Туристичке организације Шид.

    23 sremskavinijada

  • Винарске ноћи

    " Винарске ноћи" у оквиру манифестације "Шидско културно лето" одржаће се 18. августа  на Тргу културе Шид. 

    vinske noci 1

  • Завршена XX "Сремска куленијада"

    У суботу, 1.јуна у Ердевику, одржана је XX "Сремска куленијада", традиционална привредно-туристичка манифестација која је и ове године окупила најбоље произвођаче кулена. На самом почетку званичног дела манифестације присутнима се у име домаћина обратио председник Општине Шид Предраг Вуковић, Зоран Машић у име МЗ Ердевик као и представник Привредне коморе Војводине Славица Хајдер.

    20190601 104907

  • Издвајамо за вас - Шидско културно лето

    Богат програм који и ове године карактерише манифестацију Шидско културно лето намењена је свим узрастима и сигурни смо да ћете и ви наћи нешто што ће вас привући да баш овог лета посетите Шид. Уколико још увек нисте одлучили како да испуните слободне викенде, у наредних неколико реченица даћемо вам један од предлога. Резервишите општину Шид у свом календару као вашу викенд дестинацију од 10.-12. августа, а ево и због чега:

    kulturno leto2018

  • СРЕМСКИ КЛОБ КОБ ФЕСТ У ШИДУ

    Шид је у суботу 20. новембра био центар винског и свињског Срема. Успешно је одржана туристичко-гастрономска манифестација "СРЕМСКИ КЛОБ КОБ ФЕСТ" у оквиру 24. манифестације Сремски свињокољ и кобасицијада. Манифестацију је отворио покрајински секретар за привреду и туризам др. Ненад Иванишевић, а присутне је поздравио председник СО Шид Тихомир Стаменковић, док је испред удружења "Сремски свињокољ и кобасицијада" поздравне речи  упутио Станислав Ђиерчан.

    256006883 628371768579388 4771909422532403081 n

  • У загрљају кулена и вина завршена је XXI Сремска Куленијада у Ердевику

    Манифестацију је отворио заменик председника општине Шид Зоран Семеновић, а присутне излгаче,такмичаре и госте поздравио је и директор Регионалне Привредне Коморе Сремска Митровица Предраг Мујкић.

    прва слика

банер