Туристичка организација општине Шид

erdevik,

  • "Моја Лепа Србија" у Ердевику

    Ердевик је највеће село у општини Шид. Ово лепо сремско место свило се на обронцима Фрушке горе,а расло и развијало се у загрљају већих места. И као такав Ердевик је своју величину надоместио лепотом, грандиозношћу, уређености па је такав ушао у историју. Екипа емисије "Моја лепа Србија" овог лета посетила је Ердевик.  Уживајте у прелепим кадровима, упознајте културу и традицију нашег краја.

  • 16. Сремска куленијада у Ердевику

    16. Сремска куленијада у Ердевику одржаће се ове године у суботу, 06. јуна. Велики број излагача и богат културно-уметнички програм забавиће све посетиоце током целог дана. У вечерњим часовима предвиђен је концерт групе "Апсолутно романтично".

    flajer_kulenijada

  • 18. Сремска куленијада

    Традиционална манифестација "Сремска куленијада" одржава се сваке прве суботе јуна месеца, у прелепом столетном парку у центру Ердевика, у организацији Сремске привредне коморе, Општине Шид, МЗ Ердевик, Културно образовног центра Шид и Туристичке организације Шид. 18. по реду "Сремска куленијада" одржаће се 3. јуна 2017. године.

    kulenijada 2017

  • 19. Сремска куленијада

    Традиционално и ове године, прве суботе у јуну одржава се манифестација "Сремска куленијада" у прелепом столетном парку у Ердевику, у организацији Сремске привредне коморе, Општине Шид, Месне заједнице Ердевик, Културно образовног центра Шид и Туристичке организације Шид. 19. по реду "Сремска куленијада" одржаће се 02.јуна 2018. године са почетком у 9 часова, под мотом "У загрљају кулена и вина"

    kulenijada

  • 4. шидски новогодишњи маратон

    14. јануара 2017. године одржан је 4. шидски новогодишњи маратон у организацији ПСД "Железничар" Нови Сад - подружница Шид. У оквиру маратона одржано је прво коло Војвођанске трекинг лиге и Трекинг лига Србије. 

    4 novogodišji maraton

  • XXII СРЕМСКА КУЛЕНИЈАДА У ЕРДЕВИКУ

    Поштовани пријатељи "Сремске Куленијаде" овим путем обавештавамо Вас да се XXII Сремска Куленијада одржава 03. јула 2021 године у Ердевику. Погледајте програм манифестације, како би на време организовали свој обилазак, учешће, дружење или уживање у гастрономској понуди наших излагача.

     

    FB IMG 1623748928981

  • XXIII „СРЕМСКА КУЛЕНИЈАДА“ ЕРДЕВИК 4.ЈУН 2022. ГОДИНЕ

    Поштовани пријатељи "Сремске куленијаде",
    овим путем Вас позивамо на XXIII традиционалну "СРЕМСКУ КУЛЕНИЈАДУ" која ће се одржати у суботу, 04.јуна 2022.године у Ердевику,фрушкогорском насељу надомак Шида, у организацији Општине Шид, Месне заједнице Ердевик,Културно образовног центра Шид,Привредне коморе Срема и Туристичке организације Шид.
    kulanijada 2
  • XXIV "СРЕМСКА КУЛЕНИЈАДА" ЕРДЕВИК 2023

    Поштовани пријатељи "Сремске куленијаде" овим путем Вас  позивамо на XXIV традиционалну "СРЕМСКУ КУЛЕНИЈАДУ" која ће се одржати  у суботу, 03.јуна 2023.године у Ердевику, фрушкогорском насељу надомак Шида, у организацији Општине Шид, Месне заједнице Ердевик,Културно образовног центра Шид,Привредне коморе Срема и Туристичке организације Шид. И ове године, велики број произвођача аутохтоног сремског кулена,сухомеснатих производа и квалитетних вина са фрушкогорског виногорја имаће прилику да представи своје производе. Представљамо Вам Програм 24.Сремске куленијаде.

    plakat kulenijada
  • Европски Куп Шид 2017 за особе са инвалидитетом

    Европски Куп - Шид 2017 за особе са инвалидитетом одржаће се 8. и 9. априла 2017. године у Шиду, у организацији Бициклистичког клуба "Једнота" Шид и Бициклистичког Савеза особа са инвалидитетом.

    parakup 1

  • Емисија "Моја Лепа Србија" у Општини Шид

    Емисија "Моја лепа Србија" представља историјске, традиционалне, друштвене, културолошке и природне вредности Општине Шид. 

  • Завршена 18. "Сремска куленијада"

    У суботу 3. јуна 2017. године одржана је 18. "Сремска куленијада" у Ердевику, у организацији Сремске привредне коморе, Општине Шид, МЗ Ердевик, Туристичке организације Шид и Културно образовног центра Шид. Ове године такмичари су пријавили је рекордан број узорака кулена (132), излагача је било око 150, док је у програмском делу наступило око 700 учесника. 18. Сремска куленијада и ове године привукла је много посетилаца из Србије и региона, преко 10.000. 

    1 kulenijada17

  • Завршна радионица "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова"

    У периоду од маја до јула месеца одржавале су се радионице у оквиру пројекта "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова" за подручје Срема. У уторак, 12. септембра, одржана је завршна радионица у Винској кући Винарије Ердевик у Ердевику.

    zavrsna radionica2

  • Кућа за одмор Панић-Ердевик

    Кућа за одмор Панић удаљена је 96 км од Београда и само 15км од Шида. Смештена је у прелепом делу Ердевика код језера Брује. 

    Кућа поседује велику дневну собу са трпезаријом и купатилом у доњој зони, док се на спрату налазе три спаваће собе са терасом. 

    Уживајте у бајковитим пределима Фрушке горе, шетњи поред језера и надалеко познатим Ердевичким винима.

    Кућа за одмор Панић

    Тел: +381 64 1233 214    +381 64 5370 814

    panic-kuca za odmor

    Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.: panic_kuca_za_odmor

    e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

     




    14
    16
    7
  • Манифестација Tour de Fruska

    Туристичка организација Шид узела је учешће на манифестацији "Tour de Fruska", која се одржала у прелепом амбијенту НП Фрушка гора, у Врднику. Манифестација је спортско-рекреативног карактера,намењена свим љубитељима природе и здравог начина живота, подељена у три категорије: спорт, туризам и привреда.

    rekl
  • Првенство Србије - хронометар 2017

    Првенство Србије у вожњи на хронометар, већ четврту годину за редом, одржаће се у Ердевику у организацији Бициклистичког савеза Србије и Бициклистичког клуба "Шид", уз подршку Општине Шид и Туристичке организације Шид. 

    pr sr 2017

  • Сремска куленијада

    Tрадиционално 1.јуна 2019. године у Ердевику, надомак Шида, одржаће се  јубиларна двадесета по реду „Сремска куленијада“.

    FLajer 1 strana

  • Сремска куленијада представљена у Новом Саду

    У периоду од 22. - 23. маја 2015. године, Туристичка организација Шид је учествовала на Етно арт Балкан фесту у Новом Саду, где је поред представљања туристичких производа општине Шид. промовисана и једна од најпосећенијих манифестација наше општине, Сремска куленијада у Ердевику. 

    kulenijada1

  • Сремска куленијада у Ердевику ове године 4. јуна

    Љубитељи кулена моћи ће и ове године да уживају у мирисима и укусима срмачке кухиње у идиличном селу Ердевик на обронцима Фрушке горе. Манифестација ће се одржати прве суботе у јуну, 04. јуна 2016. а почетак манифестације најављен је за 10.00 часова, док ће програм трајати до касних вечерњих сати и завршити се концертом групе "Валентино". 

    klenijada 1 3

  • У загрљају кулена и вина завршена је XXI Сремска Куленијада у Ердевику

    Манифестацију је отворио заменик председника општине Шид Зоран Семеновић, а присутне излгаче,такмичаре и госте поздравио је и директор Регионалне Привредне Коморе Сремска Митровица Предраг Мујкић.

    прва слика

банер