Туристичка организација општине Шид

turitička-organizacija-šid

  • ЕДУКАЦИЈА ЉУДСКИХ РЕСУРСА У ТУРИЗМУ

    У среду 22.09.2021.године, у сали СО Шид одржана је Едукација људских ресурса у туризму на тему „Успостављање односа маркетинга и продаје“.

    Циљ радионице био је да представи и на конкретним примерима покаже шта чини успешан модел пословања у туризму. Такође сви присутни актери руралног туризма имали су прилику да сазнају шта је све потребно за добру промоцију и дигиталну комуникацију, као и то како да квалитет својих услуга учине видљивим на тржишту туристичке понуде.

    IMG cc3067436e03c06d4aa0102461395bd3 V

  • Завршена радионица "Едукација актера на принципима ЕИАТ платформе и промоције руралног и екотуризма"

     У сали Скупштине општине Шид 23.10.2019 године одржана je едукативна радионица у склопу пројекта „Едукација актера на принципима ЕИАТ платформе и промоције руралног и екотуризма“. Радионица је одржана под покровитељством Центра за истраживање и студије туризма у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација, Владе Републике Србије  и  сарадњи са Туристичком организацијом Шид.

    2222

  • Михољски сусрети села у Кукујевцима

    Село Кукујевци ове године по први пут биће домаћин "Михољских сусрета села" 17. октобра 2021.године. Циљ манифестације је обогаћивање друштвеног живота становништва на селу, неговање традиционалног начина живота и културно-историјског наслеђа. Реч је о програму Министарства за бригу о селу, у који је укључено 68 локалних самоуправа у Србији, односно 961 село. 

    михољски сусрети шид

банер