Туристичка организација општине Шид

manifestacije,

  • 12.МОТО СКУП

     

    Одржан 12. Интернационални мото скуп, сваке године током месеца маја, МК Шид уз подршку Општине Шид, Туристичке организације Шид и КОЦ, дочекује више стотина мотоциклиста и обожавалаца двоточкаша из Србије и земаља региона. 

    MOTO ULICA

  • Дани Војводине у Темишвару

    У четвртак, 14.07.2016. године у Темишвару је одржана манифестација "Дани Војводине у Темишвару" на којој су туристичке организације са територије Војводине представиле румунском тржишту своје туристичке производе, стављајући акценат на манифестације које се одржавају током летњег и јесењег периода. 

    1

  • Завршен 48. Међународни сајам туризма у Новом Саду

    Туристичка организација Шид је учествовала на 48. Међународном сајму туризма у Новом Саду  који је трајао од 08. - 10. октобра 2015. године, у оквиру простора Туристичке организације Војводине. Ове године, са нама се посетиоцима, по први пут представила и "ВУ Моровић". 

    sajam_NS1

  • Издвајамо за вас - Шидско културно лето

    Богат програм који и ове године карактерише манифестацију Шидско културно лето намењена је свим узрастима и сигурни смо да ћете и ви наћи нешто што ће вас привући да баш овог лета посетите Шид. Уколико још увек нисте одлучили како да испуните слободне викенде, у наредних неколико реченица даћемо вам један од предлога. Резервишите општину Шид у свом календару као вашу викенд дестинацију од 10.-12. августа, а ево и због чега:

    kulturno leto2018

  • Календар манифестација за јануар и фебруар

    У ишчекивању новог почетка доносимо вам програм манифестација које нас чекају одмах после Нове године, тако да на време можете да се информишете и припремите за исте и Нову годину започнете како доликује једном почетку. Ми ћемо детаљно и благовремено да вас информишемо за сваку манифестацију посебно, а до тада уживајте у снегу, зими и празницима и спремно и весело уђите у Нову годину. Срећни празници!

    desavanja u narednih meseci

  • Календар манифестација јануар - март 2018

    Календар манифестација које ће се одвијати у  периоду јануар - март 2018. године за територију општине Шид.

    manifestacije januar mart2018

    Видимо се!

     

  • Манифестација "Шидско културно лето" почиње 23. јула

    Већ више од деценије, манифестација под називом "Шидско културно лето" чини летње дане августа изузетно забавним. Сваке вечери на Тргу културе у Шиду, одржава се разноврстан културно-уметнички програм који привлачи све више посетилаца. Ове године, манифестација ће почети нешто раније у односу на претходне. Свечано отварање манифестације предвиђено је за суботу, 23. јул, позоришном представом "Буба у уху", док ће присутне у вечерњим часовима забављати музичка група "Bety Boom" из Београда. 

    logo

  • Сремски ручак чобански 2017

    У суботу, 26. августа, одржана је привредно-туристичка манифестација "8. Сремски ручак чобански" у организацији Удружења грађана Сремски ручак чобански и МЗ Бачинци уз подршку Општине Шид, Културно образовног центра Шид, Туристичке организације Шид и Привредне коморе Србије. 

    src 2017

  • Туристичка организација Шид на предстојећем 39. Међународном сајму туризма у Београду

    На предстојећем Међународном сајму туризма у Београду Туристичка организација Шид, као и предходних година, представиће своју туристичку понуду заједно са Туристичким организацијама из Срема на штанду "Диван је кићени Срем" у хали 4 београдског сајма. 

    najava sajmabg 1

  • Чобански дани у августу, Сремски ручак чобански 2018

    “Чобански дани у августу”, пред 9. ”Сремски ручак чобански”, почеће овога викенда меморијалним фудбалским турниром посвећеним Влади Илићу Влаци. Затим ће 18. августа бити одржан избор за најлепшу чобаницу, а 25. августа и централна манифестација на ранчу Чесмин До.

    src 2017

банер