Туристичка организација општине Шид

turisticka-organizacija-vojvodine,

  • "Види Србију...савршен одмор ти је надохват руке"

    Туристичка организација Шид је представила своју туристичку понуду на Тргу слободе у Новом Саду у оквиру кампање Туристичке организације Србије "Види Србију...савршен одмор ти је надохват руке".

    vidi srbijuNS

  • 49. Међународни сајам туризма у Нвом Саду

    Туристичка организација Шид представиће своју туристичку понуду на 49. Међународном сајму туризма који ће се одржати на Новосадском сајму у периоду од 29. септембра до 01. октобра 2016. године, у оквиру излагачког простора Туристичке организације Војводине. 

    Sajam turizma

  • Дани Војводине у Бања Луци

    Манифестација "Дани Војводине" одржана је 2. и 3. новембра у Бања Луци, у организацији Туристичке организације Војводине уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Владе Републике Србије и Покрајинске владе АП Војводине. Туристичка организација Шид, заједно са шеснаест градских и општинских организација из целе Војводине, учествовала је у овој манифестацији и грађанима Бања Луке представила своју туристичку понуду. 

    dani vojvodine banjaluka

  • Дани Војводине у Бијељини

    9. децембра у Културном центру у Бијељини одржана је још једна у низу манифестација "Дани Војвводине" у организацији Туристичке организације Војводине уз подршку Покрајинскг секретаријата за привреду и туризам.

    dani vojvodine

  • Едукативна радионица "Израда и управљање пројектима Европске Уније"

    Туристичка организација Шид Вас позива на едукативну радионицу "Израда и управљање пројектима Европске Уније". Едукативна радионица је део пројекта који је покренула Туристичка организација Војводине, а као извршилац ангажована је компанија Футуризам доо из Новог Сада. 

    Едукација ће се одржати 30.11.2017. године у сали Народне библиотеке "Симеон Пишчевић" у Шиду, Петра Кочића 1, са почетком у 10 часова.

    zastava srbija evropska unija eu 660x330

  • Завршен 41.Међународни сајам туризма у Београду

    У недељу 24.фебруара завршен је 41.Међународни сајам туризма у Београду под слоганом "Лето је ближе него што мислите". На овогодишњем сајму туризма који је трајао четири дана, учествовало је преко 650 директних излагача и суизлагача из 38 земаља.

    41sajamturizma

  • Завршен 48. Међународни сајам туризма у Новом Саду

    Туристичка организација Шид је учествовала на 48. Међународном сајму туризма у Новом Саду  који је трајао од 08. - 10. октобра 2015. године, у оквиру простора Туристичке организације Војводине. Ове године, са нама се посетиоцима, по први пут представила и "ВУ Моровић". 

    sajam_NS1

  • Завршен 50. Сајам туризма у Новом Саду

    50. Сајам туризма завршен је у суботу 7. октобра. Током три дана трајања Сајма туризма, Туристичка организација Шид успешно је промовисала туристичку понуду општине Шид посетиоцима штанда, туристичким агенцијама и домаћим и страним туроператорима. 

    50 sajam turizmaNS2

  • Завршен 51. сајам туризма у Новом Саду

    На Новосадском сајму завршен је 51. Међународни сајами "ЛОРИСТ" сајам лова и рибилова,туризма, екологије и спорта, на којем је Туристичка организација Шид са Војном установом "Моровић" представила своју туристичку понуду.

    43419325 431641817240374 8368211689937567744 n

  • Завршна радионица "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова"

    У периоду од маја до јула месеца одржавале су се радионице у оквиру пројекта "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова" за подручје Срема. У уторак, 12. септембра, одржана је завршна радионица у Винској кући Винарије Ердевик у Ердевику.

    zavrsna radionica2

  • Међународни сајам туризма у Братислави

    26. јануара отворен је Међународни сајам туризма у Братислави "ITF Slovakiatour", који ће трајати до 29. јануара. Током четири дана, колико траје сајам, очекује се преко 100.000 посетилаца и преко 500 излагача. Туристичка организација Шид наступа у оквиру штанда Туристичке организације Војводине, заједно са колегама из Новог Бечеја, Старе Пазове, Бачке Паланке, Ковачице, Бача и "Aqua Park" из Бачког Петровца. На истом штанду предсављају се и Туристичка организација Београда, Туристичка организација Ниш и Туристичка организација Србије.

    sajam bratislava

  • Међународни сајам туризма у Љубљани

    У периоду од 29.01 до 01.02.2020 године одржан је 31.Међународни сајам туризма у Љубљани.

  • Отворен 50. Сајам туризма у Новом Саду

    У склопу међународних сајмова који се одржавају на Новосадском сајму, јуче је отворен и 50. Сајам туризма који ће трајати до суботе 7. октобра. Туристичка организација Шид наступа на заједничком излагачком простору Туристичке организације Војводине, а уз Туристичку организацију Шид наступају представници В.У. Моровић и предстваници произвођача вина "McCulloch".

    sajamNS2017

  • Пројекат "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова"

    Туристичка организација Шид учествује у пројекту "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова" која подразумева низ едукација везаних за развој туризма у Војводини. Пројекат се одржава у периоду од маја до децембра 2017. године. 

    projekat 1

  • Промотивна кампања "Види Србију" у Новом Саду

    У петак, 30. јуна у Новом Саду, одржаће се трећа по реду овогодишња промотивна кампања "Види Србију, савршен одмор ти је на дохват руке", намењена домаћим гостима, а у циљу представљања туристичке понуде Србије у летњем периоду.

    vidi srbiju2017

  • Радионица "Израда и управљање пројектима Европске уније"

    Едукативна радионица "Израда и управљање пројектима Европске уније" одржана је 30.11. у сали Народне библиотеке "Симеон Пишчевић" у Шиду. Радионице су део пројекта који је је покренула Туристичка организација Војводине, а као извршилац ангажована је компанија Футуризам доо из Новог Сада. 

    EU radionica1

  • Туристичка организација Шид на "Данима Војводине" у Београду

    Туристичка организација Шид учествоваће на манифестацији "Дани Војводине" која се одржава на Савској променади, између старог Савског моста и зграда  BW Residences 23. и 24. јуна од 16.00 до 24.00.

    DSCN9787

  • Туристичка организација Шид на 39. Међународнм сајму туризма у Београду

    Под слоганом "Уживајте на време" у периоду од 23. до 26. фебруара у Београду одржан је 39. Међународни сајам туризма, највећа манифестација у земљи и југоисточној Европи. У шест хала београдског сајма представило се око 1.200 излагача из 56 земаља, а посетило га је око 75.000 људи. 

    Трећу годину за редом, Туристичка организација Шид наступила је заједно са Туристичким организацијама Срема. 

    sajam 2017

  • Туристичка организација Шид на 41.Међународном сајму у Београду.

    Туристичка организација Шид ће и ове године да учествује на Међународном сајму туризма у Београду. О Туристичкој понуди општине Шид моћи ћете да се информишете на штанду " Диван је кићени Срем" у хали 4 Београдског сајма. Заједно са Шидом излагаће и Војна установа "Моровић" Међународни београдски сајам туризма 2019. на Београдском сајму, под слоганом „Лето је ближе него што мислите“ одржаће се од 21. до 24. фебруара 2019.

    28058357 1844055498972071 723743967790872750 n

банер