Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Нови туристички производ

Туристичка организација Шид вредно је радила на новом туристичком производу који смо предходног викенда, уз помоћ сјајне екипе, успели да изведемо. 

potraga sajt

22. Сремска винијада

Традиционална манифестација "Сремска винијада" окупила је бројне љубитеље и произвођаче вина из Србије и региона. 22. по реду манифестацију отворио је председник Скупштине општине Шид Велимир Ранисављевић. vinijada sajt 2017

20. "Сремска свињокоља и кобасицијада"

Протеклог викенда одржала се традиционална манифестација "Сремска свињокоља и кобасицијада" у организацији удружења "Сремска свињокоља и кобасицијада Шид". Двадесету по реду манифестацију отворио је председник општине Шид Предраг Вуковић.

svinjokolj 2017

Радионица "Успостављање сарадње између националног парка и заинтересованих страна - Савет корисника као модел за укључивање"

Представници локалне самоуправе општине Шид и Туристичке организације Шид су учествовали у радионици под називом "Успостваљање сарадње између националног парка и заинтересованих страна - Савет корисника као модел за укључивање" у оквиру пројекта "Заштићена подручја за природу и људе.

radionica np

Међународни сајам туризма у Братислави

26. јануара отворен је Међународни сајам туризма у Братислави "ITF Slovakiatour", који ће трајати до 29. јануара. Током четири дана, колико траје сајам, очекује се преко 100.000 посетилаца и преко 500 излагача. Туристичка организација Шид наступа у оквиру штанда Туристичке организације Војводине, заједно са колегама из Новог Бечеја, Старе Пазове, Бачке Паланке, Ковачице, Бача и "Aqua Park" из Бачког Петровца. На истом штанду предсављају се и Туристичка организација Београда, Туристичка организација Ниш и Туристичка организација Србије.

sajam bratislava

Централна свечаност Националног празника Русина у Републици Србији

Десета по реду централна свечаност Националног празника Русина у Републици Србији одржана е у суботу 14. јануара у Бикић Долу и Шиду у организацији Завода за културу војвођанских Русина, Националног савета русинске националне мањине, локалне самоуправе и КПД "Иван Котљаревски" из Бикић Дола.

rusini centralna

4. шидски новогодишњи маратон

14. јануара 2017. године одржан је 4. шидски новогодишњи маратон у организацији ПСД "Железничар" Нови Сад - подружница Шид. У оквиру маратона одржано је прво коло Војвођанске трекинг лиге и Трекинг лига Србије. 

4 novogodišji maraton

Дани Војводине у Бијељини

9. децембра у Културном центру у Бијељини одржана је још једна у низу манифестација "Дани Војвводине" у организацији Туристичке организације Војводине уз подршку Покрајинскг секретаријата за привреду и туризам.

dani vojvodine

6. децембар Дан ослобођења Шида и Дан општине Шид

Поводом 6. децембра, Дана ослобођенја Шида и Дана општине Шид, у сали Културно образовног центра Шид одржана је свечана седница Скупштине Општине Шид на којој су додељене Децембарске награде најзаслужнијим појединцима и колективима који су афирмисали шидску општину.

dan osl

Још један викенд са посетиоцима

Прошлог викенда општину Шид посетиле су две групе: ђаци и професори Карловачке гимназије и удружење пензионера "Проте Матеје"-Вождовац. 

karlovacka gimnazija

банер