Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

53. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТУРИЗМА НОВИ САД

У периоду од 17-19. новембра 2022. године Туристичка организација Шид у сарадњи са Туристичком организацијом Војводине, а под покровитељством Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, узела је учешће на 53. Међународном сајму туризма у Новом Саду.
sertifikat sajam
Фокус овогодишњег сајма је рецептивни туризам региона, како би се омогућило регионално представљање понуде удаљеним тржиштима и довођење страних туриста. У сва три дана сајма,са преко 250 излагача Турустичка организација Шид промовисала је потенцијале и целокупну туристучку понуду Општине Шид. 
sajam prvi dan
sajam prvi dan 1
МАНИФЕСТАЦИЈА "СРЕМСКА КУЛЕНИЈАДА" - ДОБИТНИК НАГРАДЕ “НАЈБОЉЕ ИЗ ВОЈВОДИНЕ”
Завршни дан сајма прошао је у свечаној додели Знака квалитета “Најбоље из Војводине”, са циљем подстицања и афирмације најуспешнијих појединаца, предузетника и манифестација са територије АП Војводине. Организатор свечаног уручења је Покрајински секретаријат за привреду и туризам, а под покровитељством Владе АП Војводине. Установљено признање – Сертификате "Најбоље из Војводине" је уручио Покрајински секретар, а у име Општине Шид награду су примили директор Туристичке организације Шид Зорица Граховац и председник МЗ Ердевик Предраг Сремчић.
sajam drugi dan

банер