Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Пролећно сређивање у Туристичком инфо центру Шид

Пролећни топли дани су идеални за уређивање простора. Туристичка организација Шид је одлучила да улепша простор који посећују туристи, како би се у нашем граду осећали што пријатније. 

2

У циљу побољшања видљивојсти Туристичког инфо центра Шид брендирали смо излог са корисном мапом Шида и фотографијама културно-историјских споменика и природних лепота које можете обићи приликом туристичких посета. 

4

Потрудили смо се да улепшамо и простор испред Туристичког инфо центра, одакле највећи број група започиње обилазак нашег града. 

6

Подсећамо све заинтересоване да је Туристички инфо центар Шид отворен за посете сваког радног дана од 07.00 до 15.00 часова али да се за најављене групе отвара и викендом и после радног времена. Дођите да заједно обиђемо општину која је била вечита инспирација једном од наших најпознатијих сликара XX века - Сави Шумановићу. За све додатне информације можете нас контактирати на телефон: +381 22 710 610 или путем e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

Добро нам дошли!

банер